news!!!
Vand clapari diferite marimi si modele, inclusiv o pereche pt. schi de tura.

miercuri, 27 ianuarie 2010

Schi Sureanu 2010

Domeniul schiabil situat în Masivul Şureanu, în extremitatea sudică a judeţului Alba, aproape de limita cu Sibiu şi Vâlcea, a fost inaugurat oficial, sâmbătă 23 ianuarie 2010, după o jumătate de an de la demararea investiţiei.




joi, 21 ianuarie 2010

Deschiderea oficiala a domeniului schiabil Sureanu

Sâmbătă, 23 ianuarie, la ora 12.00, are loc inaugurarea oficială a pârtiilor de schi de pe domeniul Şureanu. După săptămâni de teste şi verificări, reprezentanţii Ministerului Turismului au dat undă verde acestui proiect care va fi extrem de benefic pentru Valea Sebeşului şi pentru împrejurimi. Aşadar, iubitori ai sporturilor
de iarnă, începând de sâmbătă, luaţi-vă schiurile pentru că pârtiile şi instalaţiile pe cablu de pe muntele Şureanu vă aşteaptă!

Defrişări pentru domeniul schiabil din Munţii Sebeşului

În perioada imediat următoare sunt programate să înceapă defrişările pentru domeniul schiabil de la Poarta Raiului, o nouă staţiune turistică pe care Consiliul Judeţean Alba intenţionează să o dezvolte în Munţii Sebeşului, a precizat preşedintele Ion Dumitrel. Proiectul întocmit de autorităţile judeţene prevede amenajarea aici a 7 pârtii de schi cu dotări la cel mai înalt nivel. Proiectul CJ Alba nu se suprapune cu cel al unui investitor privat care a amenajat în zonă, la circa 2 kilometri de Poarta Raiului, trei pârtii de schi pe care se schiază deja. (I.P.)
*Sursa: Ziarul Unirea 21/01/2010